Ons team

Clemens

Clemens heeft veel ervaring in de IT. Na zijn Wiskunde studie was hij allereerst werkzaam bij Pink Elephant en later FIQAS Software. In 1997 koos hij om op eigen benen te gaan staan. Dit is de start van F1 geweest. Verder is Clemens getrouwd met Ellen en hebben zij 3 kinderen. Sport (basketball, tennis en golf) is zijn passie. Zowel om te kijken dan wel zelf te doen. Mooie reizen maken in de toekomst is een blijvende wens! F1 Solutions B.V.

Clemens Blom

Marcel

Marcel Huijbens

Marcel is van oorsprong een echte techneut. Hij heeft zijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam gecombineerd met een professioneel basketball bestaan. Tijdens zijn lange en succesvolle basketball carriere is hij begonnen met een IT bedrijf als ZZP-er. Zijn voornaamste klanten waren toen de sponsors van de club. Na zijn sportieve loopbaan is hij zakelijk in het F1 bootje gestapt. Marcel is getrouwd met Vannessa en samen hebben zij 3 kinderen. Basketball blijft hij op de voet volgen en gaat graag naar Frankrijk op vakantie. F1 Solutions B.V.

Edwin

Edwin werkt al sinds 2005 bij F1. Voor hem geldt dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Hij is een echte allrounder binnen het bedrijf en probeert zijn kennisgebied zo breed mogelijk te houden. Privé is hij gelukkig getrouwd en houdt hij van een filmpje of tv kijken, muziek luisteren en uiteraard een lekker hapje en drankje.

Edwin

Bjorn

Bjorn is sinds 2012 werkzaam bij ons. Na zijn studie Netwerkbeheer is hij werkzaam geweest bij verschillende bedrijven om uiteindelijk bij F1 zijn plek te vinden. In zijn vrije tijd houdt Bjorn ervan om zijn eigen IT omgeving te verbeteren waar mogelijk.

Joris

Joris

Sinds maart 2014 is Joris werkzaam bij F1 Solutions. Na bij verschillende bedrijven werkzaam te zijn geweest als support medewerker was hij toe aan een stap hoger op. Een bedrijf waar hij meer kon leren en zichzelf ontwikkelen. In privé leven is hij supporter van Go Ahead Eagles, rijdt motor en is woonachtig in Hilversum.

Zino

Zino is werkzaam bij F1 Solutions sinds juli 2017 om zich zelf verder te ontwikkelen en tevens zijn ICT kennis te verbreden. Als student heeft Zino stage gelopen bij verschillende ICT-bedrijven waar hij veel ervaring opdeed die bij F1 Solutions goed van pas komen. Buiten zijn werk vindt hij het leuk om te stappen met vrienden en lekker te eten in een gezellig restaurant.

Zino

Jeroen

Jeroen

Jeroen is in juni 2018 bij F1 Solutions gekomen. Hij woont in Hilversum en kan dus op de fiets naar werk. Jeroen heeft passie voor IT die is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby. Hij is sinds 2014 getrouwd met Janneke en zijn vrije tijd besteedt hij aan klussen in huis, verder bouwen aan zijn eigen IT-omgeving, is gek op films/muziek, festivals, wandelen, gamet zo nu en dan en houdt van een speciaalbiertje.

Ellen

Ellen is de vliegende keep van F1. Zij zorgt voor de broodnodige vrouwelijke hand binnen onze IT nerds. Denk hierbij aan het bedenken van de relatie- en kersgeschenken, regelen van bedrijfsuitjes en team building meetings en het aankleden van ons kantoor. Naast de werkzaamheden voor F1 werkt zij part-time als orthoptist in ziekenhuis Amstelland.
Zij is getrouwd met Clemens en moeder van 3 kinderen. In haar vrije tijd speelt zij graag tennis en trimt er lekker op los om fit te blijven.

Ellen

Elmar

Elmar

Elmar is onze software goeroe op afstand. Samen met zijn vrouw Brigitte en hun zoon hebben zij in 2004 Nederland vaarwel gezegd en zijn zij geëmigreerd naar Zuid-Afrika. Sinds 2009 is hij vanuit het land van Nelson Mandela part-time werkzaam voor F1. Met de huidige technieken en het feit dat er nauwelijks tijdsverschil (1 uur alleen in de winter) is lijkt het net alsof hij gewoon bij ons op kantoor zit. In zijn vrije tijd speelt Elmar graag golf en is een liefhebber van de overheerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen.

Miranda

Miranda houdt zich bij F1 bezig met de administratie. Contracten, facturatie en doorbelasten van VOIP belkosten is haar ding. Zij is moeder van twee kinderen en woont lekker dicht bij kantoor in Hilversum.

Miranda

IT development partners

ICDG

Zowel ICDG als Sereno Consultancy is een IT development partner waar F1 Solutions in het verleden veel mee heeft samengewerkt. Zij geven ons extra capaciteit die nodig is bij grote klussen. Diverse software ontwikkeling projecten bij grote klanten zoals Shell en Delta Lloyd werden hand in hand uitgevoerd. Omdat deze partners en F1 Solutions dezelfde IT genen hebben, verlopen projecten geruisloos. Er is regelmatig gebleken dat 1 + 1 = 3 is. F1 Solutions en haar partners versterken elkaar!