Ons team

Clemens

Clemens heeft veel ervaring in de IT. Na zijn Wiskunde studie was hij allereerst werkzaam bij Pink Elephant en later FIQAS Software. In 1997 koos hij om op eigen benen te gaan staan. Dit is de start van F1 geweest. Verder is Clemens getrouwd met Ellen en hebben zij 3 kinderen. Sport (basketball, tennis en golf) is zijn passie. Zowel om te kijken dan wel zelf te doen. Mooie reizen maken in de toekomst is een blijvende wens! F1 Solutions B.V.

Clemens Blom

Marcel

Marcel Huijbens

Marcel is van oorsprong een echte techneut. Hij heeft zijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam gecombineerd met een professioneel basketball bestaan. Tijdens zijn lange en succesvolle basketball carriere is hij begonnen met een IT bedrijf als ZZP-er. Zijn voornaamste klanten waren toen de sponsors van de club. Na zijn sportieve loopbaan is hij zakelijk in het F1 bootje gestapt. Marcel is getrouwd met Vannessa en samen hebben zij 3 kinderen. Basketball blijft hij op de voet volgen en gaat graag naar Frankrijk op vakantie. F1 Solutions B.V.

Edwin

Edwin werkt al sinds 2005 bij F1. Voor hem geldt dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Hij is een echte allrounder binnen het bedrijf en probeert zijn kennisgebied zo breed mogelijk te houden. Privé is hij gelukkig getrouwd en houdt hij van een filmpje of tv kijken, muziek luisteren en uiteraard een lekker hapje en drankje.

Edwin

Bjorn

Bjorn is al sinds 2012 werkzaam bij ons. Na zijn studie Netwerkbeheer is hij werkzaam geweest bij verschillende bedrijven om uiteindelijk bij F1 zijn plek te vinden. In zijn vrije tijd houdt Bjorn ervan om zijn eigen IT omgeving te verbeteren waar mogelijk.

Joris

Joris

Sinds maart 2014 is Joris werkzaam bij F1. Joris is specialist op gebied van internet telefonie (VOIP) en Cloud producten van Microsoft (Office 365). Naast zijn specialisaties is hij allround systeembeheerder, maar regelt hij ook onze teambuilding events. In zijn vrije tijd is Joris vol aan het sporten waarbij voetbal een speciaal plekje in zijn hart heeft. Tevens ondersteunt hij anderen om ook fit en gezond te worden.

Erik

Erik is vanaf september 2019 in dienst bij F1 Solutions. Hij brengt meer dan 10 jaar ervaring mee in de media, medische sector en software ontwikkeling als systeembeheerder. Erik vindt het helpen van klanten misschien nog wel leuker dan de techniek die er achter schuil gaat. In zijn vrije tijd zit hij graag op de racefiets om daarna te genieten van een speciaal biertje en een heerlijk stukje vlees van de barbecue. Zijn vakanties brengt hij het liefst door in de Verenigde Staten.

Erik

Danny

Danny

Een bekend gezicht is weer terug! Danny is sinds oktober 2020 weer in dienst bij F1 Solutions. Hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Support, Engineer en Systeembeheer het is allemaal langs gekomen in die jaren. Gelukkig getrouwd met Melissa en samen hebben zij een zoon. Zijn vrije tijd gaat op aan zijn gezin, zomers watersport als wake boarden, knee boarden en advanced duiken. En in de winter skiën, snowboarden en schaatsen.

Ellen

Ellen is de vliegende keep van F1. Zij zorgt voor de broodnodige vrouwelijke hand binnen ons IT nerds domein. Denk hierbij aan het bedenken van de relatie- en kerstgeschenken, regelen van bedrijfsuitjes en team building meetings en het aankleden van ons kantoor. Naast de werkzaamheden voor F1 doet zij ook missies naar arme landen om brillen aan te meten.
Zij is getrouwd met Clemens en moeder van 3 kinderen. In haar vrije tijd speelt zij graag tennis en trimt er lekker op los om fit te blijven.

Ellen

Elmar

Elmar

Elmar is onze software goeroe op afstand. Samen met zijn vrouw Brigitte en hun zoon hebben zij in 2004 Nederland vaarwel gezegd en zijn zij geëmigreerd naar Zuid-Afrika. Sinds 2009 is hij vanuit het land van Nelson Mandela part-time werkzaam voor F1. Met de huidige technieken en het feit dat er nauwelijks tijdsverschil is (1 uur alleen in de winter), lijkt het net alsof hij gewoon bij ons op kantoor zit. In zijn vrije tijd speelt Elmar graag golf en is een liefhebber van de overheerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen.

Miranda

Miranda houdt zich bij F1 bezig met de administratie. Contracten, facturatie en doorbelasten van VOIP belkosten is haar ding. Zij is moeder van twee kinderen en woont lekker dicht bij kantoor in Hilversum.

Miranda

Peter

Peter is een techneut in hart en nieren. Na zijn studie aan de TU in Delft (Toegepaste Natuurkunde, Theoretische wiskunde) is hij afgestudeerd in de Software Engineering. Daarna heeft hij Artificial Intelligence gestudeerd aan Carnegie Mellon University in Pittsburgh, Pennsylvania. Na een lange carriere bij diverse multinationals heeft hij in 1991 besloten zich uitsluitend met technologie bezig te houden. Sindsdien heeft hij gewerkt als developer (C, C++, C#) en database developer en administrator (SQL Server). Sinds 2008 houdt hij zich (bijna) uitsluitend bezig met SQL Server. De hobbies van Peter zijn reizen en koken (Italiaans, Frans, Traditioneel Chinees, Thais en Peruaans).

IT development partners

Zowel ICDG als Sereno Consultancy is een IT development partner waar F1 Solutions in het verleden veel mee heeft samengewerkt. Zij geven ons extra capaciteit die nodig is bij grote klussen. Diverse software ontwikkeling projecten bij grote klanten zoals Shell en Delta Lloyd werden hand in hand uitgevoerd. Omdat deze partners en F1 Solutions dezelfde IT genen hebben, verlopen projecten geruisloos. Er is regelmatig gebleken dat 1 + 1 = 3 is. F1 Solutions en haar partners versterken elkaar!

ICDG