Vacatures

F1 Solutions is een dynamisch bedrijf. De uiteindelijke oplossing voor onze klant is een afweging van meerdere factoren zoals gewenste functionaliteit, kosten en werkbaarheid. Wij zoeken daarom medewerkers die deze factoren goed in kunnen schatten. Indien jij denkt dat je dit aankunt, nodigen we je uit voor een informeel gesprek.

Netwerk/Systeembeheerder

Concreet zijn we momenteel op zoek naar een medewerker met het profiel netwerk/systeembeheerder. Jij bent degene die door familie en vrienden wordt gevraagd om de internetaansluiting en het Wifi netwerk aan te slingeren dan wel op te zetten.
We zijn trots op onze ruime en diverse klantenkring, wat veel variatie geeft in je dagelijkse werkzaamheden. Je komt te werken in een leuk en energiek team.
Wij bieden een functie met verantwoordelijkheid en inhoud, ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis, waar veel ruimte is voor eigen initiatief.
F1 Solutions is een overzichtelijk bedrijf, dat niet denkt in hokjes en waarbij je de mogelijkheid hebt te ontwikkelen aan een breed scala IT-technieken. Je kan rekenen op een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en een nette pensioenregeling.

Functie

Gewenst profiel

Reageer nu!